Podzimní deprese

Podzimní deprese

Anotace: ,,,

Podzimní deprese
Léta odbil čas,
Chraptivý podzim nastal zas,
Odvrátil se čas poslední radosti,
Nastal čas vratkých starostí,
Slunce už brzo zapadá,
A já chmurné depresi propadám,
Odpoledne už skoro není vidět,
Labutě na rybníku není slyšet,
Po polích se toulá krásně,
Mlha po rán use táhne,
Zas příjdou rodinné taje,
Již se nevrátím do rodného kraje…
Autor Lukika, 18.11.2004
Přečteno 608x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí