Večer na Baťově kanále

Večer na Baťově kanále

Anotace: ...

Bleděmodré nebe
kdesi v dálce nad námi
rozlehlé jak moře
v noci poseto hvězdami

Po tom nebi mraky plují
jako ptáci draví
Rákosy se na nás smějí
vesele nás zdravý.

A v dálce slunce zapadá
paprsky své tlumí
smutně se však usmívá
čeká na příchod luny

To vše se ve vodě odráží
ve vodě čistě matné
všechno se zas navrátí
vše dobré a též špatné

Zas zítra slunce vstane
ráno nás probudí
však to dobře známe
nic už se nezmění

Všechno pořád znovu
tam a zase zpátky
Už je konec lovu,
vytáhněme zátky
Autor Jean-Valjean, 27.01.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí