Jarní

Jarní

Anotace: tak konečně,tady máte pokračování,ročních období,jaro chybělo:-)

Prší,déšť na zemi stéká,prší,jde za kapkou kapka.
Tu na nebi objeví se duha,
mezi mraky vykukuje slunce.
Jaro přišlo k nám
a s ním všechny barvy,krásy,co znám.

Jaro dýchá svým dechem na prochladlou zem
a vzduch je svěží.
Slunce vše svými hřejivými paprsky k životu probouzí.
Jaro je ospalé po dlouhé zimě,
slunce začíná mít sílu,přes okno šimrá mě svými paprsky.

Pojď ven ty lenochu,jakoby chtělo říct
a nešimrá,neláká ven jenom mě,láká i tebe,
ikdyž to venku možná ještě trochu zebe.
Zima je nadobro pryč,jaro má ke slunci klíč
a kvete petrklíč...
Autor M3rryMarta Valenová, 06.03.2011
Přečteno 485x
Tipy 1
Poslední tipující: Javavia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí