Zrzavému

Zrzavému

Anotace: A jaru za ty chvíle, které už mi nikdo nevezme

Sbírka: LeTělo duší

Zdál se mi sen.
A v něm
louky zářily zlatem
a končily kdesi na hranici
se stejně nekonečným nebem
a ryzá hříva plála rovnoběžně
se sluncem v pramenech mých vlasů
a kopyta uháněla ve valčíku
za vůní přicházejícího jara

Když jsem pak otevřela oči
krátce jsi zafrkal
a všechno to zlato patřilo nám
Autor Trinity666, 06.03.2011
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí