zazračná voda

zazračná voda

Anotace: :-P:-D:-):-(

Sbírka: dobrýýýýýýýýý

Byla jedna studánka vní zazračná voda
pro obyčejného člověka by jí byla škoda
chodila tam paní zlá
která na hlavě kohouta má
chodila tam na rákosí
protože její muž ho za pasem nosí
Autor Příšerka z literu, 07.03.2011
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí