V jarní přírodě

V jarní přírodě

Anotace: síla přírody

V jarní přírodě

Z duše slova vyvěrají
chvějí se dálkami vanou vesmírem
co by drobná seménka rozsévají radost
Slunce květy země plná síly
Pomoz vládce země i vesmíru
ať dech přírody s mým se spojí
ať neklesám a najdu sílu Tvoji


Duchu Boží-Duchu věčnosti
jak úžasné je přiznání se k Tobě
neztrácet naději nechat se vést
ve ztišení probudit v sobě
             Tvoje dary
Autor kojanova, 08.03.2011
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, NikitaNikaT., Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Síla přírody dokáže být skutečně velkou silou pro mnoho z nás... ST!***

08.03.2011 21:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí