Jaro přišlo k nám

Jaro přišlo k nám

Anotace: Jedná jarní....

Slunce už dostalo sílu,
ke svému jarnímu dílu.
Je třeba poupata probudit,
listy zelenými vše ozdobit.
Teplými paprsky nás hřát,
ať se máme proč smát.

Zima se své vlády vzdává,
žezlo jaru přenechává.

Vlahý vánek už nese nám
písně jara, co tak důvěrně znám.
Tak jako lidé i ptáci se mají zjara rádi
hnízda si v korunách stromů staví.
Oznamují nám ty písně ptačí,
že k nám jaro mílovými kroky kráčí.

Konečně své vlády se ujímá
radost všemi směry posílá

Pak už jen křehké kvítí
brzy každou louku rozsvítí.
Bude radost pohledět
na tento barevný svět.
Včelky do práce se dají,
nektar z květů posbírají.

Zbude už jen, aby lesní víla,
vší tou krásou se roztančila.
Autor Mil, 20.03.2011
Přečteno 514x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, Helena Lovecká, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky mys, já jsem ale Miloslava víš. :-)

22.03.2011 21:38:00 | Mil

Moc pěkná. Michaela

22.03.2011 13:40:00 | mys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí