Za okamžiky budoucími

Za okamžiky budoucími

Anotace: při představách proudícího jara.

Kampak mračna proudíte,
v koloběhu období?
Kdo ví co se dozvíte,
v temném zimním záhrobí.

Kampak slunce zapadáš,
ve svém rudém běsnění?
O chladno vzuch okrádáš,
ve svém teplém záření.

Kampak krásko utíkáš,
po louce celé rozkvetlé?
Mou lásku jarní uhlídáš,
na lukách o květ zbohatlé.
Autor jsemvojta, 20.03.2011
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Annie the wolf, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí