Podzim(ou)

Podzim(ou)

Anotace: Každý to máme jinak

Podzim je podřadný Zimě,
vybavuje se mi ta písnička --
Bude zima, bude mráz, kam se ptáčku, kam schováš?
Schovám já se pod mezu, až přestane, vylezu.
Je mi devět a hraju na flétnu
školní besídka -
někdo vedle mě zpívá, kdo to asi je ?
Flétna!
Je mi šest a jsem ve školní jídelně
holka hraje na flétnu a já to chci tak moc umět taky
Tak dostanu flétnu a hraju na ni,
neboť doma mě nikdo do ničeho nenutí
nesnáším autority
a Podzim není o nic míň cennější než Zima
Já mám stejně nejradši Jaro, tak co...
Autor Bettuli, 21.03.2011
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí