Je podzim

Je podzim

Anotace: zamyšlení

Bláznivý malíř zamíchal svou paletu,
Ptáci se vydávají přes moře na jih,
Vítr zuřivě křičí „všechno tu zametu“
a usínající země tiše čeká na sníh.

Lidé oslněni barvami podzimu,
se tiše choulí do svých kabátů,
všechno už s úctou čeká na zimu,
unavené slunce rozsypalo tisíce dukátů,
Kam ? No přece na stromy
Autor šimy, 22.03.2011
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí