Je Ticho

Je Ticho

Anotace: o zimě

Třeskutý mráz objal zem
A kolem jen ospalý klid.
Slyšíš jen zvuk svých kroků.
Sníh křupe pod nohama
A ty máš pocit,
Že všechno šlo spát na sto roků.
Krajina jak šípková Růženka spí,
Snad brzy přijde kdo ji probudí.
Princ Jaro už bodá koně do boků.
Autor šimy, 22.03.2011
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí