Strážkyně přírody

Strážkyně přírody

Anotace: ...

V zrcadle lesních stínů
odráží se zář
když kráčí kolem
na sobě bílý plášť
ve vlasech perly
rosou tvořené
v náručí
dávný bájný řád
v očích studánky
modravé
na lících měsíční jas
na nožkách bosých
střevíčky z pavučin
jemné jak linie
jejího těla
slunce jenž vychází jí z čela
ona je lesem loukou
potůčkem
každým stéblem trávy
ona je duchem přírody
je jejím strážcem
a navždy ji chrání.
Autor Alien.v.v.s., 31.03.2011
Přečteno 341x
Tipy 20
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, EM EM, Jarka, olnek, Maryje..., Psavec, zenge, Juan Francesco de Faro, labuť, enigman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseňka.

31.03.2011 22:41:00 | Psavec

Moc krásná. A jak souzní s dojmem, který jsem nabyl z Tvého profilu.

31.03.2011 21:14:00 | Juan Francesco de Faro

někdy ji vídám...

31.03.2011 15:34:00 | enigman

Ali,to je moc hezký...

31.03.2011 14:04:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí