Květina

Květina

Anotace: ...

Slunce svítá, jablko padá,
zima se blíží, květina zvadá,
černá jak uhel, seschlé tělo,
po dlouhém létě spát se jí chtělo.

Pomalu opadá každý okvětní list,
roznesou se do mnoha temných míst,
najdou smrt či možná spásu,
však nenaleznou svoji krásu.

Jejich semínka plují oblohou noci,
nezkrotný vítr má je ve své moci,
proti deštím, proti bouři,

bojují, však z nich je pár,
zvládne to, přírodě se vzbouří,
vyrostou, toť z boje jejich dar…
Autor H.I.L., 02.04.2011
Přečteno 419x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Bona, CULIKATÁ, Tamara
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květiny bojovnice.ST***

02.04.2011 17:54:00 | Bona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí