Jaro v Praze

Jaro v Praze

Anotace: Trochu atypická jarní báseň

zapomněl sem chodit do přírody
ale zase umim celkem slušně plivat z okna
na rozpálenej chodník
na kterym neudržíš ruku
po kterym chodim každej den
ale tak nějak nepravidelně a nerad
jakoby někdo zrušil jiný cesty
jakoby Letná byla poslední divočina světa
jako by celej svět mluvil esperantem
kterýmu nerozumím jenom já

už se taky umím radovat z maličkostí
Autor BaD, 06.04.2011
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, oběžnice
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bav se...

07.04.2011 08:53:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí