Prosba o déšt'

Prosba o déšt'

Anotace: Je potřeba, aby zapršelo..

Venku po zimě,
sucho je veliké.
Nic nechce růst a
kvést,
příroda čeká, na
pořádný déšt'.
Aby se mohla,
zem napít,
aby vše mohlo,
kvést začít.
Tak já prosím i
za přírodu,
že potřebujem,
seslat vodu.
At' vláhu zemi dá a
mi opravdu poznáme,
že je začátek jara.
Aby už konečně
zapršelo a vše
se pořádně
zazelenalo.
Tak prosím dešti,
tak už přijd',
at' můžem začít
v klidu sít.
At' je pro všechny,
vody dost,
nám všem k užitku
a hlavně
pro radost.
Autor EM EM, 08.04.2011
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí