Kdo..?

Kdo..?

Anotace: protože nebe je mi největší inspirací, největší neznámou a největším snem.

Kdo rozlil inkoust na nebe.
A kdo střílel šípy, po nichž zbyly
na obloze souhvězdí?
Kdo namaloval duhu
A kde vzalo slunce tolik zlata?
Kdo rozplakal anděly,
aby nás očistili svým nářkem, když prší?
Kdo navrhl sněhové vločky?
A je vážně každá jiná?

Kdo se to hněvá, když blesk a hrom nás straší?
Kdo řídí cestu mraků?

Kdo větru svobodu dal?
Proč si měsíc a slunce nepohlédnou do tváře?
Kdo z nich nepoznané milence udělal?

KDO?
Autor urcite.me.neznas, 08.04.2011
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Kávový Poutník, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no víš silně mi to připomíná otázky mé sedmileté sestry...

08.04.2011 20:54:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí