Jaro v Praze II

Jaro v Praze II

Anotace: Druhá jarní báseň, tentokrát už typická.

Gorky park mi v hlavě hrajou
svůj koncert o deseti riffech
slunce padá na trávník
posečený strojem městských služeb
právě umytá silnice voní ránem
pracovníci veřejně prospěšných prací
dokončili další chodník

jaro na Jižním městě
a každý zrzce ladí k vlasům
krabička cigaret z nový řady
snídaně byla dnes ve slevě
ledový kafe a balený koláče
snídaně byla dnes 100% arabica

i v deset ráno je trochu chladno
ale je mi fajn
Autor BaD, 12.04.2011
Přečteno 375x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí