Jaro

Jaro

Anotace: Nuda ve škole...:)

Jarní záře přišla k nám,
a pohodu nám dodává.

Na záhonech taje sníh,
a kytky kvetou na dlaních.
Mrazejky pořád ještě tu jsou,
ale dlouho už nebudou.
Sněženky a bledule na,
loukách kvetou a
na polích luštěniny rostou.
V lesích pučí stromy krásné,
zelinkavé jak melouny zralé.

Jaro klepe na dveře, tak
je rychle otevřme.
Autor Veů, 12.04.2011
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: EM EM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí