Venuše drahá, planeta blahá

Venuše drahá, planeta blahá

Anotace: Život je jako stavebnice, bez zábran a bez hranice, proto každý kousek pečlivě stav a do konce života buď zdráv

Jsi ztělesněná bohyně smyslnosti,
jenž přináší mi další noc.
Nestačí se ohánět zlostí,
neb mám nad tebou plnou moc.

Úsměv z tváře se ti pomalu ztrácí,
snad to nebude tou těžkou prací,
co vykonáváš pod rukama mýma,
střežená anděly a bohy tolikerýma.

Vidím jak se ti cukají koutky,
snad to není jen pouhá přetvářka.
Tak vylezeš ke mně, pojď blíž,
není to výhra, ale ani porážka.

Usměj se jen na malou chvíli
a posviť mi na cestu dlouhou.
Jsi dáma co na nebi sídlí,
Jsi Venuše, jsi planetou pouhou.
Autor DenisaKadlecova, 13.04.2011
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí