Ulice

Ulice

Anotace: hromobitím popelářských vozů.....

Ulice

hromobitím popelářských vozů,dole pod okny
kradeš mi spánek deštěm vonící, šumíš mořem
hlasů,tebou proudících,voníš vyhřátým plechem
rudých střech, oblékáš se do květů třešní, hladíš
pohledem steré pány, co se sklenkou v ruce
vzpomínají jak krásná jsi dřív byla, vzhůru s
křídly ptáků, až úzká čára z tebe zbyla na pohled
mrtvá a přesto jako bys v mém srdci žila
Autor Markusi, 17.04.2011
Přečteno 317x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí