Brzičko.......

Brzičko.......

Anotace: ...začne krásný květen.

Sedím si tak ,sama na lavičce,
nademnou ptáček ,pěje tiše.
Jsem potichu,
ani se nehýbu,
kochám se pohledem na tu krásu,
co přišla s jarem.
Stromy pučí,už i kvetou,
čekám ,kdy louku zelenou,
změní na jasnou,rozkvetlou žlutou.
Bude celá, pokrytá pampeliškami,
jak noční obloha,posetá hvězdami.
Musíme počkat,
až počasí dubnový,
za pár dní změní se ,
na pravý májový.
Pak příroda bude,
všemi barvami hrát,
že je měsíc květen,
všem dá nám znát.
Příroda se obleče,
do svých květů a
budou lákat včelky,
svou vůní po medu.
Zajímavé bude,
pozorovat obrovské staveniště,
co změní se brzy,
na krásné mraveniště.
Na to rychlé mravenčí hemžení,
je jich mnoho,
co mají dělat,
každý přesně ví.

Já těším se,
až půjdu tou rozkvetlou loukou,
s vědomím,že sluníčko,
hladí,
všechno, svojí teplou dlaní.
Pak zkropí nás,
pravý deštík májový a
my budem vědět,
že zima skončila.A jaro!
JE TADY!!!
Autor EM EM, 26.04.2011
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí