Ptačí láska

Ptačí láska

Anotace: Jedna z mých prvních básniček

Slunce na obloze ,jasně plane,
na jezeře,
kačer s kačenou,tiše plave.
Pěkně se k sobě ti dva mají,
se svou láskou ,jako v ráji.

O podál dvě labutě,
roztažené perutě,
jasně září bílou barvou,
zpívají svou písen' krásnou.
Pšššš...neruš je a
tiše sed',
pozoruj, ten ptačí svět,
at' se můžeš dozvědět,
o ptačí lásce,
co trvá -mnoho let.
Autor EM EM, 28.04.2011
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Labutí láska, věrnost sama
kéž bylo by jí mnoho mezi náma(í):-)))

28.04.2011 19:54:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí