Noční

Noční

Anotace: Na malou chviličku ,jsem se zasnila

V noci měsíc,
jasně září,
pod sebou ,louku,ozáří.
Vidím ,tam srnu tiše stát a
já, se musím usmívat,
že příroda mi dovolí,
sledovat noční údolí.
-Jsem št'astná-
Brouzdám se rosou a
svými dlaněmi,
hladím mech na zemi.
Vychutnávám si ten klid a
vím,jak krásné je žít.
Autor EM EM, 28.04.2011
Přečteno 342x
Tipy 7
Poslední tipující: Emmelia, Maryje..., Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jak krásné je žít,
na louce s tebou
našla jsem klid,
v měsíčním svitu
jsem se koupala
a rosou se brouzdala...

28.04.2011 23:47:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí