Ledová pláň

Ledová pláň

Anotace: Ledová pláň

Sníh je všude ve předu i vzadu
Boříš do něho omrzlou bradu
Nohy už ti neslouží
Tvé tělo se po sněhu plouží

Led je všude nalevo i vpravo
Ty chceš zemřít vždyť na to máš právo
Sníh a mráz si rozumí
Každého vetřelce odstraní

Mráz je všude nahoře i dole
Ovládá toto sněžné pole
Není před ním úkrytu
On vyplní svou odplatu

Sníh – jak to slovo nenávidím
Sníh – jak ho nemám rád
Sníh – přes jeho záři nic nevidím
Sníh – můj život si chce brát

Všude je sníh sníh sníh – sníh sníh sníh
Slyším svůj smích smích smích – šílený smích

Ledová – vá – vá
Ledová – vá – vá
Ledová pláň
Vybírá – rá – rá
Vybírá – rá - rá
Vybírá svou krutou daň
Autor Hugo Zhor, 04.05.2011
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Tamara
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí