První jarní den

První jarní den

Anotace: ...... POZOR: Dílo obsahuje expresivní výrazy (poznámka editora)

Otáčel hlavou ode zdi
ke zdi
rozdíl stran neznal
meze
---


první jární den
oslavoval vínem
čarovným blínem
babí léto, to je
zase jindy
stavěj nový baráky
městu velej pindy
Ptáci taky oslavujou
Slunce se přišlo
jenom najíst
stavbaři pracujou
staví- ale přitom
všechno serou
slaví, chlapec slaví
první jarní den
na kanálu, co
roste metr ze země
mezi poli
pije, pije, srdce bolí
v místě za domama,
který se hodí jen
pro zakopání mrtvoli
duch mrtvého šamana
přichází po poli.
Chlapec zpívá a slaví,
šaman tančí, stavbaři staví
víno a čarovný blín
starý recept
položen
na chlapcův klín
extáze cizincova těla
z chlapce muže dělá
oba tančí a slaví
stavbaři staví
a netuší nic.

První jarní den
splněný sen
odchází po poli
srdce se rozbolí
a chlapec dál slaví
a stavbaři staví
a bortí to málo
a zas nemá nic-

víno a čarovný blín.
Autor Lalia Error, 06.05.2011
Přečteno 469x
Tipy 3
Poslední tipující: jára spots, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí