Vzkaz

Vzkaz

Anotace: o dívce, která spala v houpací síti

Zatím, co jsi spala
sluníčko ti vykreslilo
na záda vzkaz od jara

psalo se tam něco o krásném počasí
o modrém nebi bez mráčku
a něco o prospané neděli
a taky něco o trávě, jenž bude tě lechtat do chodidel
a možná něco o květech, které budou všude kvést
ty květy vsadím ti do vlasů pokud chceš
a snad bylo tam něco i o včelách
které ti budou lítat kolem hlavy
pozorovat tě jak spíš- to mě baví

ten vzkaz nebyl dlouhý
pár řádků snad
ty ses však rozhodla, že budeš spát
a ten krásnej jarní vzkaz nevnímat
Autor Metal Lady, 08.05.2011
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: Annie the wolf, Tamara, CULIKATÁ, jarmil, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí