Mazlíčci

Mazlíčci

Anotace: A postupně přibývali....

MAZLÍČCI 1 Psáno 24.3.2011
Máme doma morčáka,
jmenuje se Meloun a
králíka Uhlíka,
co se věčně perou.
Oba chlapská jména mají,
ale není to tak,
holky jsou to k pohledání,
co naplat.

MAZLÍČCI 2 Dopsáno 16.5.2011
Na zahrádce máme,
samičku zajíce,
Malého berana,
co lásku od našeho Jiříka,
ve velkém si dopřává.

Jmenuje se Uši-Uši a
věřte, to jméno jí moc sluší,
na přivolání příjde, když ho slyší.

Musíme jí sehnat,
berana part'áka,
aby nám smutně nekoukala,
na samce stříbrn'áka.

Protože z výstavy,
Jiřík přivezl,
stříbrné zajíce,
je to urostlý samec a
krásná samice.

Věřte,
to ještě není vše,
protože,
máme tři feny,
Německých ovčáků,
co statečně hlídají,
tu naši zahrádku.

Ani na ptáčky nezapomínám,
každý den,
do krmítka,
slunečnici jim sypávám.
Lítá na ní i krásný drozd,
mám z něj, věřte,
velkou radost.

Na zahradě máme,
opravdu veselo,
ale bez toho všeho,
by se nám tam,
vůbec nechtělo.
Autor EM EM, 17.05.2011
Přečteno 325x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No snad zadara, vždyť je to perfektní podnikatelský záměr!:-)

24.05.2011 21:15:00 | Jeněcovevzduchukrásného

To není špatný nápad,budeš mít slevu.

18.05.2011 09:12:00 | EM EM

Všechno bych to oplotil, na cedulku ZOO psal, v kase bych už jen prachy bral :-)

18.05.2011 08:15:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí