Poselství jara

Poselství jara

Anotace: Výmysl z lesa.

Sbírka: Ex oculus naturalis

Kampak asi letí ze stromu to chmýří...
na své cestě snad neztratí se,
když les všemi barvami kolem něj jen hýří.

Snad se nikde nezachytí
o hedvábné sítě,
které pavouk mezi větvě
sestrojil tak hbitě.

Snad se nikde nerozpadne do celého okolí,
až doletí tam kam má
slávu jemu vystrojí.

Až doletí do míst,
do dalekých krajin,
snad své jarní poselství
v jejich lese dá jim.
Autor Psychicky.labilni, 18.05.2011
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí