Ibišek

Ibišek

Anotace: bylo mi trochu smutno..

Ibišek z ráje vyhnali
Přesadili do tvrdé země
Na severní pól, do dáli.
Trpí zimou němě.

V prudkých nárazech větru
statečně poryvu odolá.
Hlavičku natáčí k světlu,
modlí se zbytečně dokola.

Na samotu souzený,
lístečky stáčí do klubka.
Mrazem je spálen, zmražený,
vznikla z něj smutná ozdůbka.
Autor Live to fight, 21.05.2011
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: divoska_jaja, la loba, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí