Jarně a vesele

Jarně a vesele

Anotace: proč se neradovat.....když je jaro

Zpívej si
Jásej
Že tu jsi

Tancuj
A toč se
Dělej kotrmelce

Klidně zakřič
V metru
Že jsi naživu

Hopsej
A výskej
Že svět je fajn

Mávej
A skákej
A utrhni si kytku u cesty

Pak jí zahoď
Do příkopu
A ona chcípne
Autor Kailiana, 28.05.2011
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí