Přišlo léto

Přišlo léto

Anotace: Báseň a radosti z léta

Sluneční paprsky kolem se honí,
bohudík přišla už vedra.
Na grilu od vedle klobásky voní,
pomalu nandám si slamák od Pedra.

Vyrážím z kopečka,
kam jinam než dolů.
Skoro jak ovečka,
pryč od stáda volů.

Cestou si v kebuli promítám den,
spíš několik posledních dnů.
Jasně vím, že to co chci jen,
je potkat tam dívku svých snů.

Avšak nevěřím tomu, že se to stane,
že zrovna najdu ji tam.
Proto odpust mi vážený pane,
mé sny jsou rázem ty tam.
Autor Cicero, 06.06.2011
Přečteno 477x
Tipy 3
Poslední tipující: terezkys, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí