Bouře

Bouře

Anotace: 6.6.2011

Sbírka: Ex oculus naturalis

Temno - noc tu ještě není,
když probouzíš se z svého snění,
když pomalu se vítr zvedá,
který strom polámat hledá,
déšť již začal - řeky zpění,
a z dáli ozývá se hřmění.

Toť síla přímo ohromná,
co cítit je snad celý den,
již první bílé květy nebe,
strašlivě rychle dolů letí,
na okna silně ťukají,
pak na parapet bouchají,
přestat snad nehodlají!

To jest bouřka - labuť osamělá,
jež čpí dál z toho éteru,
útočí právě - k večeru,
je sama smyslů zbavená,
ta labuť láskou zraněná.
Autor Psychicky.labilni, 07.06.2011
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, EM EM, James Libustka, Maryje..., E.T.Jane, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný.ST

09.06.2011 09:34:00 | EM EM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí