Žij

Žij

Anotace: Nechte své tělo dýchat...

Svět je tak krásnej,
Tak krásně nevyzpytatelnej
Tak krásně bezprostřední a skutečný
Je tak živoucí a nezkrotitelný
Nemůžem si myslet že ho zkrotíme
Nemůžem, protože to nejde
A každej v sobě má to zvíře
Co se čas od času dostane na povrch
vypline jak vzpomínka
Ten starej známej pud
Skoč, kousej, škrábej, utíkej a per se
Per se se životem když je tak krásnej
Ser na lidi, ser na myšlenky
Jen kousej, škrábej, miluj se a směj se
Nemysli, vsákni se, žij!
Autor Evell, 15.06.2011
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí