No totální zkáza !!!

No totální zkáza !!!

Anotace: ekologická agitace

Sbírka: Už nebudu brečet...

Patřím do světa kde není klid,
patřím mezi potápějící se lid.
Mezi vlnami zla dobro se ztrácí
a ubohé stromy dál se kácí
pro papír.
Abychom utřeli si prdel!!!

Chudinka země trpí kvůli ničemníkům,
co měli bychom závidět předkům?
Proč vzpomínat a brát si z nich příklad?
Proč chápat soulad ?
Jsu dávno mrtví...
Tak ať si políbej prdel!!!

Nemusíme čekat kdy zas kdosi něco provede,
kam nás tohleto proboha dovede ?!?
Nikdo na to nemyslí,
jak vše jen ulehčit přemýšlí...
Jsou to rozmazlenci!!!
Ať sami si políběj prdel!!!
Autor Poučený fracek, 03.07.2011
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí