Západ slunce

Západ slunce

Anotace: na „našem“ oblíbeném místě v Chorvatsku

.

Oplývám letním klidem a pohodou,
když žhavá koule putuje oblohou.

Večer co večer pozorovat,
kudy slunce chodí lehat.

Tu dobu hlídám, střežím,
jak pokládá se do oranžových peřin.

Uklízím šnorchly, plovák, pádla..
a pozoruji,
jak loží se do vodního prostěradla.

Tu cestu plechovým čtyřkolem
mohu raději vynechat.
To bych ale neviděla
třeba to slunce jak chodí spát..

.
Autor E.T.Jane, 18.07.2011
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Houda, robbiP, hatlapatla, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slunce si ustele
mrakem se zakryje
ráno pak vzbudí se
a hřeje a hřeje...

18.07.2011 15:43:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí