Slunce v kamenech

Slunce v kamenech

Anotace: ..............

Zas další den
avšak cítím se zas
jak ten předchozí den
asi to není zas
jen ten pitomý sen

dnes bych chtěl
rozumět kamenům
číst ve vodě
poslouchat písně větru
z dalekého severu

nyní jen budu popíjet maté
cítím vůni orientu
položím se do Gangy
budu na své cestě
po malém ráji
středozápadní Evropy

otevřu si knihu básní
a budu hovořit
s kamennými sochami
Autor Vlk v rouše, 24.07.2011
Přečteno 393x
Tipy 20
Poslední tipující: Equus przewalski, CULIKATÁ, labuť, hašlerka, Princezna.Smutněnka, Víla, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Juan Francesco de Faro, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí