Růže

Růže

Anotace: Trochu mimo můj soudek.. no uvidíme :)

**
V překrásné krajině,
na malém kopci,
roste si nevinně,
v přelomu obcí.

Červené přednosti,
derou se ven,
vše je to předzvěstí,
že plní se sen.

Jejich krása je nekonečná
a jejich vůně jak by smet,
když si přivoní pěkná slečna,
otočí se za ní celý svět.

Květina omluvy,
prosby i sklamání,
přátelské domluvy,
čí něčího nadání.

Je to ta naše růže,
ta krásna květina,
co spojuje ženy a muže
a co vztahy začíná.
Autor Henry_propper, 24.07.2011
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Emmelia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí