Když kámen promluví

Když kámen promluví

Anotace: ................

Když kámen promluví
mnoho nám toho poví
co my ani sami nevíme
nebo jen o tom tušíme
že to víme
tady u nás
na té modré planetě

a tak chci jen slyšet kámen
co mi poví
nejsem blázen
jen naslouchám
dalším energiím

všechno kolem nás
má v sobě
nějakou energii

a jakou energii
máš v sobě ty?
já o ní tuším
kde jí mám
ale ještě jsem jí nenalezl…
Autor Vlk v rouše, 25.07.2011
Přečteno 398x
Tipy 9
Poslední tipující: Azure angel, Lexisa, Anjesis, Juan Francesco de Faro, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí