Padání hvězd

Padání hvězd

Anotace: ve hvězdách- touhy, sny i přání...

Padání hvězd a cesty cest kam vedou.
Padání hvězd, necháš se vést tou hvězdou hvězd nad hlavou.

Ležíš v trávě a máš přání
na každý den pousmání.
Nebo přání je snem, který se ti splní s příštím dnem.

Padání hvězd,
jedna spadla ti do vlasů...

Není to hvězda,
kapka rosy se ti ve vlasech třpytí.
Už je k ránu a noc pomalu končí.

Ležíš v trávě a tiše přemýšlíš,
kolik hvězd tuto noc spadlo.
V dálce bliká letadlo a pomalu svítá.
Noc končí a s ní i padání hvězd.

Padání hvězd a cesty cest kam vedou.
Padání hvězd, necháš se vést tou hvězdou hvězd
nad hlavou se svými přáními i sny.

Zvedáš se z trávy a jdeš domů,
klopýtáš, oči tvé hledí k nebi.
Z vlasů vezmeš kapku rosy do svých prstů
a pořád vidíš tu tvou hvězdu hvězd, kterou necháš se vést...
Autor M3rryMarta Valenová, 04.08.2011
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.Michaela

20.08.2011 23:13:00 | mys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí