Měsíčnice

Měsíčnice

Anotace: ...

Pro koho byly ty perly,
cos na obloze vysypal?
Lesknou se v temném zrcadle
půlnočního jezera.
A z jejich přítomnosti dýchá
na mě tvoje nevěra.
Umírám žárlivostí.
Nevyřčená omluva.
Vzácný dar.
Za nocí pár.
Společně strávených.
Pár očí zmámených
tě hledá…
Až zase dnes škvírou v okně
přijdeš za mnou.
Tvé chladné ruce mě nenechají
pochybovat,
budou kolébat mě k spánku.
Ve snách pak jen lehký dotyk vánku
bude mi připomínat tvou krutost,
měsíci…
Můj noční společníku a princi.
Autor Prinzeschen, 22.08.2011
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: mys, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí