Samota Bohů

Samota Bohů

Anotace: ...

Když někdy bohové putují mlhou,

neviděni okem padajících hvězd

neslyšeni uchem nekonečných cest,

samotou svou jsou

Ne moc uhranutou, protože je hluchá

jak moucha utopená v čaji

ranního hádání o jinotaji

či letního deště snacha

Ráda by spatřila zvony kostelních věží

ztratil je čas v zemi pastevců

kroky cestomilných mudrců

s oři bez otěží
Autor Káňátko, 25.08.2011
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, Sýkorka07, CRASH, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, takova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obrat...v čaji a o jinotaji...je luxus.

25.08.2011 22:02:00 | ECHO PARAZIT

líbí se mi

25.08.2011 20:24:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí