Vůně podzimu

Vůně podzimu

Už cítím tu vůni podzimu,
jako když padající list
pohladí mou tvář
a babí léto je jen pouhý lhář.
Už cítím ten smutek,
co vpil se do větru
a nebe zašedlo
pro lásku černý vran zemi prohlédlo.
Umírá léto,
dříve než se stihlo narodit,
Už cítím tu vůni dešťů podzimních,
cítím jak modlí se v kostele mnich.
Cítím tu studenou zem,
stětlo jak se krátí,
cítím jak odchod slunce mé srdce trápí.
Autor ta co bývala Andělem, 07.09.2011
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: Robin Marnolli, CULIKATÁ, Donne, Stoneman, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

zavoněla:-)

07.12.2012 23:39:59 | Robin Marnolli

Taky to tak cítím. Ještěže mám teď ten burčák.

07.09.2011 21:06:00 | Stoneman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí