v řádkách očí večery a noci

v řádkách očí večery a noci

Anotace: když podvečer obarví vnímání

Bílé dlaně květů
obrátily k nebi
jeřáby při cestách

jako tenkrát jsem tu

zvonky klapou
táhle zní
polapené ve větvích

za obzor rudí štíři
z tenké škvíry míří

to mě ještě baví
udicí řas lovit
nad hlavou obludy

soumrak stéká
modrý kouř
doutná na víčkách

ach
uvízly mi
v řádkách očí
večery a noci
Autor Magdalena Křenková, 12.09.2011
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, M3rryMarta Valenová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To není nemožné přání.

13.09.2011 12:39:00 | Magdalena Křenková

Chtěla bych někdy poznat tu Tvou Starou Říši, kterou z Tvých básní poznávám.

12.09.2011 12:13:00 | M3rryMarta Valenová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí