Nezničme ji!!!

Nezničme ji!!!

Anotace: Je mi z toho trochu smutno....

Každý den bychom měli děkovat bohu
za to jakou krásu stvořil.
A každý den bychom měli nadávat sami sobě
co s krajinou jsme provedli!

Dnešní den v přírodě
se strachem, že za pár let
budeme čumět do betonových zdí
a stromy vídat na obrázcích v zašlých katalozích.

Zpátky na stromy!!!
Ráno splývat s mechem.
Odpoledne zpívat s ptáky.
A večer nechat se kolébat větrem a jeho písněmi.

Je mi z toho trochu smutno....
Autor Striptérka, 12.09.2011
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Stoneman, Donne, Skalsky Pavel, Veru
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě taky striptérko mě taky.

14.09.2011 21:24:00 | ECHO PARAZIT

nejsi ty blíženec?? :-P

14.09.2011 02:19:00 | Lagedama

Ano a což teprve až k nám dovezou to berylium z Ukrajiny.

13.09.2011 09:54:00 | Donne

Tohle chapu, obcas mam podobny pocity a zdani, ze s tim stejne nic (viditelnyho) neudelam...

13.09.2011 07:30:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí