Vodoměrka

Vodoměrka

Anotace: Taková lehká pro dobrý pocit.

Sbírka: Zahrada snů

Být tak vodoměrkou
jen si tak klouzat po hladině rybníka
předběhnout čas
který tak neúprosně utíká.

Prohnat tu vážku u rákosí
pozdravit zlatou rybku která hodným lidem štěstí nosí.

Kouknout se na vodníka
co při měsíčku zlatou nití šije.

Ach krása na rybníčku
jak pěkně se tu žije.
Autor Paulín, 13.09.2011
Přečteno 368x
Tipy 17
Poslední tipující: mkinka, Psavec, labuť, CULIKATÁ, Mbonita, danav, Donne, hašlerka, hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí