STRUNY PODZIMU

STRUNY PODZIMU

Anotace: podzimu struny

Slova jako kapky deště
volají do krajiny
já vidím stíny
struny podzimu
já volám ještě
najdu tu proměnu
potom stromy hovoří
jsou jako lidi bez tváří?
krásné slunce
vzdává šance
když v nás čaruje
potom se vzdaluje
léto co vchází do podzimu
ze stínu
co naladí ty...
rozladěné struny
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.09.2011
Přečteno 331x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, Psavec, danav, labuť, NikitaNikaT., Květka Š., zenge, hašlerka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi to bilo příliš průhledné,minus beru

20.09.2011 10:34:00 | Radek.oslov.Šafárik

to nejlepší z tý básničky jsou vykradený verš populární písničky...mínus !

18.09.2011 21:48:00 | chicacheca

Nejen slova, jako kapky deště,
chtějí to své, znovu,... ještě. ST!***

18.09.2011 18:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí