Babí léto s Tebou

Babí léto s Tebou

Anotace: i příjemný podzim svádí ...

29.9.2011 Vanovice

Babí léto s Tebou

Na samotě u lesa
v lůně přírody
s Tebou být
užívat půvabu Tvých
v lesklém slunci
podzimu těch teplých dní
jež jsou nám dány v zákoutí
něžné romantické přírody
v objetí podzimního babího léta
sladkých polibků
něžných večerů
pod noční oblohou
plné hvězd
ve Tvém objetí

pluj noci pluj
krásný to podzime stůj
nech nás spolu chvíli
déle být....
Autor JarekBrnoCz, 30.09.2011
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: honnnzik, efeeez, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí