Rosnička

Rosnička

Anotace: Opravdu krásné probuzení :-)

Rozhodla se rosnička
vlézt k nám do pokoje.
Skočila želvám do akvárka
o jé, o jé...

Během noci
slyším slabé kuňkání.
Něco zastudí mě
zaškrabe na tváři.

Myslím, že fenka
vlezla do postele
a chce se mazlit.
Však nemusí mě škrabat
lízat, jazykem studit.

Rozsvítím lampičku
hrozně se leknu.
Zaječím, rosnička na tváři
zakváká, otevře tlamu.

Obě dvě na sebe vytřeštíme oči
rosnička leknutím odskočí.
Už neusnu
v bytě všichni vzhůru jsou.

To byl, ale budíček
můžeme se těšit
na návštěvu dalších rosniček.
Autor M3rryMarta Valenová, 03.10.2011
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí