Náramek z dešťových perel

Náramek z dešťových perel

Anotace: ...

Spletený slzami Tvých řas
jak kapka za kapkou
navléká na rozcuchaný vlas
náramek z dešťových perel

a každá perla zašumí větrem
zmateným z nezného hlasu
ztratil se v dálkách za mořem
vůněmi podzimních soumraků

Náramek z dešťových perel
jak vzpomínka na dům u jezera
nejistá existence zaprášených skel,
jež čeká na přítomný hlas..

A kdo si ho navlékne,
stane se bílou září luny,
tisíckrát vydechne,
aby s ním jednou promluvil...
Autor Káňátko, 09.10.2011
Přečteno 585x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí