Pojď se mnou…pryč

Pojď se mnou…pryč

Anotace: Už město nesnesu.. chtěla bych do lesů..

.

Nechci jít sama,
podej mi svou ruku
Co nejdřív pojď se mnou
vyhnout se hluku

Budeme pěšáky
touhu po lese mající
Vezmeme foťáky
za přírodou mířící

Pátrej a sleduj mě,
buď můj detektiv
Hraj si s mými nápady
a zaměř si objektiv

Nechce se mi domů..
čekám na tvou spoušť.
Jen v kůře stromu
a lesních ozvěnách
pro tebe jsem oděná.
Ráda bych snímek,
víš, že jsem snílek..

V lesním domově
jsem nějak víc naživu
Připoj se ke mně
jak aparát k stativu

Dej mým dlaním důvěru,
obejmeme spolu kmen
nespoutaný javor klen.
Společně pak oba v záběru..
- můj malý sen..

..přírodou udobřen
Autor E.T.Jane, 10.10.2011
Přečteno 425x
Tipy 39
Poslední tipující: kasparoza, hatlapatla, Eliss94, Maryje..., Jiparo, Juan Francesco de Faro, vodnař, Donne, James Libustka, poustevník Jirka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslíš spouští na chvilku zastavit sen? zachytit tu krásu? to štěstí? jak v konzervě pro horší časy mít plnou náruč lesní krásy ...

17.10.2011 16:55:00 | kasparoza

Ty o přírodě mám rád,
taky se snažím o ní psát,
je nádherná a svěží,
popsat ji, jde jen stěží
ST

11.10.2011 08:02:00 | Kars

=eSaTé=

10.10.2011 11:00:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí